Οι σούπες όταν τρώγονται σαν πρώτο πιάτο συμβάλλουν στο αίσθημα κορεσμού κι έτσι καταναλώνονται τελικά λιγότερες θερμίδες στο επόμενο γεύμα.
Σούπα Παρμαντιέ
Διαδικασία συνταγής
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει.
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. το κρεμμύδι και το πράσο αν χρησιμοποιούμε.
- Πριν πάρουν χρώμα ρίχνουμε τις πατάτες.
- Σοτάρουμε για 3 λεπτά, ρίχνουμε το αλεύρι και τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. όλα μαζί για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε το νερό ή το ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. και αλατοπιπερώνουμε.
- Αφού βράσουν οι πατάτες περνάμε τα υλικά από σήτα ή μπλέντερ.
- Βάζουμε ξανά τη σούπα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε βούτυρο φρέσκο, αφήνουμε να πάρει μια βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 17861
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο