Ζωμός μυρωδικών

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 2 λίτρα νερό
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
  • 1 ματσάκι βασιλικόςΑρωματικό φυτό. Τρώγεται κυρίως ωμός για να μην χάνει τη γεύση του. Χρησιμοποιείται πολύ στη Μεσογειακή διατροφή. Υπάρχει στο εμπόριο και αποξηραμένος.
  • 1 ματσάκι δυόσμος
  • 1 ματσάκι μαϊντανός
  • 1 ματσάκι άνηθος
  • 1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη
  • 1 κ.γ. εστραγκόνΑρωματικό φυτό από την Σιβηρία. Έχει γλυκιά και καυτερή γεύση .Κυκλοφορεί και αποξηραμένο. Ταιριάζει πολύ με ελαφριά πιάτα και σάλτσες.
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα.
  2. Μόλις πάρουν μια βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό. Όσο βγαίνουν αφροί, ξαφρίζουμε σχολαστικά.
  3. ΣιγοβράζουμεΒράσιμο στο σημείο σχεδόν του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό μας. με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα για τουλάχιστον 1 ώρα.
  4. Σουρώνουμε και ο ζωμόςΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. μας είναι έτοιμος.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Μπορούμε να κάνουμε ζωμό στη μεγαλύτερή μας κατσαρόλα και να τον διατηρούμε στην κατάψυξη σε σακουλάκια τροφίμων ή σε παγοκυψέλες.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6050 Εμφανίσεις σήμερα: 3