Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Μπακαλιάρος στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου (όχι παστός)
- ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα φιλέτα
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC.
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα. Αλατίζουμε ελαφρώς και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά.
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 31659
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο