Φαγκρί στη σχάρα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 4 φαγκρόπουλα των 300γρ. περίπου
  • ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

στη σχάρα του φούρνου

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγγριά. ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και γυρίζουμε τα ψάρια, συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 7 με 8 λεπτά, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.

στα κάρβουνα

  1. Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε τη σχάρα μας αμέσως πριν βάλουμε το ψάρι μας επάνω.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγγριά. Καρυκεύουμε και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και γυρίζουμε με πλατιά σπάτουλα τα φαγγρόπουλα. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 6 λεπτά περίπου.

Αυτό το ήξερες

Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 19257 Εμφανίσεις σήμερα: 0