Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Φαγκρί στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 φαγκρόπουλα των 300γρ. περίπου
- ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγγριά. ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και γυρίζουμε τα ψάρια, συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 7 με 8 λεπτά, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε τη σχάρα μας αμέσως πριν βάλουμε το ψάρι μας επάνω.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγγριά. Καρυκεύουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και γυρίζουμε με πλατιά σπάτουλα τα φαγγρόπουλα. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 6 λεπτά περίπου.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 19257
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο