Εύκολα αλμυρά μπισκότα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  • 200γρ. μαργαρίνηΦυτικό λίπος, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο. σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200γρ. κεφαλοτύριΤο κεφαλοτύρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα αυτών. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 40-50 τεμάχια

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί και φτιάχνουμε μια ζύμη. Αν η ζύμη είναι ξηρή προσθέτουμε ελάχιστο νερό ή γάλα.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο με πλάστη και κόβουμε με κουπάτ τα μπισκότα. Ξαναζυμώνουμε και ανοίγουμε πάλι σε φύλλο και κόβουμε με κουπάτ μπισκότα. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το ζυμάρι.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC μέχρι να ροδίσουνΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό, μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..

Αυτό το ήξερες

Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει 20 τυριά ως ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και αυτά είναι η Φέτα, που στην χώρα μας τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε σχεδόν όλα τα φαγητά. Ο μπάτζος,...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 9147 Εμφανίσεις σήμερα: 0