Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει 20 τυριά ως ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και αυτά είναι η Φέτα, που στην χώρα μας τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε σχεδόν όλα τα φαγητά. Ο μπάτζος,...
Εύκολα αλμυρά μπισκότα
Υλικά συνταγής
- 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 200γρ. μαργαρίνηΦυτικό λίπος, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο. σε θερμοκρασία δωματίου
- 200γρ. κεφαλοτύριΤο κεφαλοτύρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα αυτών. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα.
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 40-50 τεμάχια
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί και φτιάχνουμε μια ζύμη. Αν η ζύμη είναι ξηρή προσθέτουμε ελάχιστο νερό ή γάλα.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο με πλάστη και κόβουμε με κουπάτ τα μπισκότα. Ξαναζυμώνουμε και ανοίγουμε πάλι σε φύλλο και κόβουμε με κουπάτ μπισκότα. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το ζυμάρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC μέχρι να ροδίσουνΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό, μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 9147
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο