Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το...
Φέτες παλαμίδας τηγανητές
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό παλαμίδα σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε τις φέτες της παλαμίδας.
- Τις βυθίζουμε σε ελαφρά χλιαρό νερό για 10 λεπτά και έπειτα σε πολύ κρύο για άλλα 10 λεπτά, για να φύγουν οι άσχημες μυρωδιές του ψαριού.
- Στεγνώνουμε, αλατίζουμε και περνάμε από αλεύρι.
- ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδ, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. για 3 λεπτά από κάθε πλευρά σε χαμηλή φωτιά.
Αυτό το ήξερες
Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10867
Εμφανίσεις σήμερα: 6
Νέο σχόλιο