Φιλέτα μοσχαρίσια με σάλτσα από πράσινο πιπέρι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 800γρ. – 1 κιλό φιλετάκια
  • 1 κ.σ. πράσινο πιπέρι σε κόκκους
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
  • αλεύρι για το πανάρισμαΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά.
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αφαιρούμε την πέτσα και τα νεύρα από το φιλέτο. Το κόβουμε σε φέτες και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Σπάμε τους κόκκους πιπέρι και καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. τα φιλετάκια με αυτό.
  3. Τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα., τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα κρατάμε ζεστά.
  4. Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί.
  5. Μετά από 3–4 λεπτά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  6. Όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε τα φιλετάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε ζεστά.

Αυτό το ήξερες

Στη δίαιτα μην αποφεύγετε εντελώς το μοσχαρίσιο κρέας. Προτιμήστε όμως κομμάτια από φιλέτο, κόντρα φιλέτο, τρανς ή στρογγυλό που έχουν λιγότερα λιπαρά από άλλα μέρη, μικρότερα ή ίσα του 5%.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3566 Εμφανίσεις σήμερα: 0