Το μοσχαρίσιο κρέας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, είναι μια καλή πηγή σιδήρου και είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα που μας παρέχει την πολύτιμη βιταμίνη Β12.
Μπριζόλες μοσχαρίσιες με μουστάρδα και μέλι
Υλικά συνταγής
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- ½ κ.γ. μέλι
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
- αλεύρι για το πανάρισμαΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά.
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τις μπριζόλες μας.
- Τις σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζουμε στην άκρη τις μπριζόλες και τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
- Στο τηγάνι προσθέτουμε το κρασί, τη μουστάρδα και το μέλι.
- Μόλις δέσειΚάνω εναν ζωμό, σάλτσα, σούπα πιο πηχτό, είτε προσθέτοντας αλεύρι ή κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό είτε προσθέτοντας αυγά, κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. η σάλτσα περιχύνουμε με τη σάλτσα τις μπριζόλες και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 12545
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο