Η γλιστρίδα ή αντράκλα είναι ένα από τα γνωστά χορταρικά (ζιζάνιο) της Ελλάδας. Είναι πλούσια σε βιταμίνες (C,A,K,E,) σε ασβέστειο, φώσφορο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο και ω-3 λιπαρά οξέα. Τα φύλλα της...
Γλυστρίδα με νεκταρίνια και αγγουράκι τουρσί
Υλικά συνταγής
- 1 ματσάκι γλυστρίδα
- 1 νεκταρίνι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 3 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. κομμένα πολύ λεπτά
- 5 κ.σ. βινεγκρέτ(Dressing) Σάλτσα που χρησιμοποιούμε στις σαλάτες και γίνεται κυρίως με λάδι και ξύδι. μελιού
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε την γλυστρίδαΠράσινο δροσιστικό λαχανικό. και κόβουμε τα τρυφερά φυλλαράκια από τα κοτσάνια.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε την σαλάτα μας δροσερή.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 16997
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο