Το καρότο θεωρείται ότι κάνει πολύ καλό στην όραση, γεγονός που επιβεβαιώνει και η επιστημονική κοινότητα, ενώ έρευνες έχουν αποδείξει ότι βοηθά τον οργανισμό να απορροφά ευκολότερα το ασβέστιο.
Καρότα γλασέ
Υλικά συνταγής
- 8 καρότα
- 1 κ.σ. κοφτή βούτυρο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βάζουμε να βράσουνΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. με κρύο νερό. Όταν μαλακώσουν (να τρυπιούνται με το πιρούνι αλλά να μην διαλύονται) τα στραγγίζουμε.
- Τα κόβουμε σε κύβους.
- Σε τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και προσθέτουμε τα καρότα, αλάτι και πιπέρι.
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. για 3-4 λεπτά και σερβίρουμε σαν γαρνιτούρα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 9787
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο