Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...
Καυτερή πιπεριά ψητή
Υλικά συνταγής
- 1-2 πιπεριές πράσινες καυτερές
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 - 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και σκουπίζουμε τη πιπεριά. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, στους 200οC μέχρι να μαυρίσει η φλούδα.
- Αν έχουμε ψησταριά ψήνουμε την πιπεριά μέχρι να μαυρίσει η φλούδα.
- Βάζουμε σε πλαστική σακκούλα για να καθαριστεί πιο εύκολα. Ξεφλουδίζουμε και βάζουμε σε πιάτο με ελαιόλαδο και ξύδι.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 29239
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο