Για την αποφυγή σαλμονέλας κατά την αποθήκευση:
Αποθηκεύσετε τα πουλερικά σας στο πιο ψυχρό μέρος του ψυγείου σας κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου.
Φροντίστε ώστε τα πουλερικά σας να φυλάγονται...
Κοτόπουλο κατσαρόλας με καπνιστή μπύρα
Υλικά συνταγής
- 4 μπούτια κοτόπουλο
- 8 μικρές πατάτες καθαρισμένες
- 2-3 μικρά κρεμμύδια
- 1 μεγάλη μπύρα καπνιστή
- ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε μεγάλη και πλατιά κατσαρόλα, σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. ελαφρώς το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
- ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με τη μπύρα. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια και ζεστό νερό ή ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. λαχανικών τόσο όσο να τα σκεπάσει ίσα-ίσα. Αλατοπιπερώνουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο σιγανό και μαγειρεύουμε για περίπου μία ώρα, προσθέτοντας νερό ή ζωμό ξανά αν χρειαστεί.
- Όταν τα υλικά έχουν απορροφήσει τα υγρά της κατσαρόλας και το κρέας και τα λαχανικά έχουν μαλακώσει, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4573
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο