Το άσπρο κρέας (στήθος) του κοτόπουλου περιέχει τις μεγαλύτερες ποσότητες νιασίνης, η οποία έχει αποδειχθεί από μελέτες επιστημόνων ότι μειώνει την χοληστερόλη και ως αποτέλεσμα, μειώνεται και ο...
Κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές και μανιτάρια
Υλικά συνταγής
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1 πακέτο πιπεριές πολύχρωμες
- 4-5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 200ml κρέμα γάλακτος light
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο τα φιλετάκια κοτόπουλου μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και μόλις μαραθούν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και μόλις η κρέμα γάλακτος αρχίζει να δένει αποσύρουμε και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 12834
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο