Η πρώτη καταγραφή πωλήσεων κοτόπουλου έγινε στις Η.Π.Α. το 1934 και κατέδειξε ότι οι πωλήσεις πλησίαζαν τα 30 εκατομμύρια κιλά ετησίως. Πρόσφατες καταγραφές τις ανεβάζουν στα 35 εκατομμύρια κιλά...
Κοτόπουλο στο λεπτό
Υλικά συνταγής
- 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 3 κ.σ. βούτυρο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Στο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο (ή το βούτυρο) σε δυνατή φωτιά.
- Περνάμε το κοτόπουλο από αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
- Βγάζουμε το κοτόπουλο σε πιατέλα και προσθέτουμε στο τηγάνι μας το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε και αμέσως περιχύνουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν θέλουμε το κοτόπουλο να ψηθεί πιο γρήγορα, το κόβουμε σε μικρές λωρίδες.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3565
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο