Τα κρεμμύδια περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών ενώσεων όπως η φλαβονοειδής ουσία quercetin.
Κρεμμύδια τηγανητά με ντιπ βύσσινου
Υλικά συνταγής
για τα τηγανιτά κρεμμύδια
- 4 κρεμμύδια μέτρια
- 1 κούπα λάδι (για το τηγάνι)
- αλάτι
- πιπέρι
για το κουρκούτι
- 2 κούπες αλεύρι
- 2 κ.σ. λάδι
- 2 φλιτζ. μπύρα
για το ντιπ με βύσσινο γλυκό
- 3 κ.σ. βύσσινο γλυκό
- 1 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ετοιμάζουμε το κουρκούτι: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το κουρκούτι.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε τα κρεμμύδια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε σε πιατέλα.
- Ετοιμάζουμε το ντιπ βύσσινου: ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3136
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο