Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...
Φρέσκα κρεμμυδάκια τηγανητά
Υλικά συνταγής
για τα τηγανιτά κρεμμύδια
- 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κούπα λάδι (για το τηγάνι)
- αλάτι
- πιπέρι
για το κουρκούτι
- 2 κούπες αλεύρι
- 2 κ.σ. λάδι
- 2 φλιτζ. μπύρα
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κάνουμε το κουρκούτι: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
- Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και κόβουμε το πολύ λεπτό πάνω μέρος.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το κουρκούτι.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, τοποθετούμε τα κρεμμυδάκια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6736
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο