Ο ανθότυρος είναι παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Υπάρχει ο φρέσκος και ο ξηρός ανθότυρος. Ο φρέσκος είναι μαλακό τυρί, με ελαφριά γεύση, ενώ ο ξηρός...
Κρουασάν με ανθότυρο και σπανάκι
Υλικά συνταγής
- 12 κρουασάν βουτύρου ατομικά
- 1 κούπα σπανάκι φρεσκοπλυμένο
- 12 μικρές φέτες ανθότυρο ανάλατο
- 24 ροδέλες αγγούρι
- 1-2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μπαστουνάκια
- 12 κ.γ. γιαούρτι στραγγιστό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα κρουασάν και τα αλείφουμε με γιαούρτι. Προσθέτουμε λίγο σπανάκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Μοιράζουμε το αγγούρι, τις πιπεριές και τις φέτες ανθότυρο στα κρουασανάκια. Ιδανικό σνακ για το γραφείο, το σχολείο ή για ένα πάρτυ.
Αυτό το ήξερες
Το σπανάκι είναι πλούσια πηγή φυλλικού οξέος, μαγνήσιου, σιδήρου και βιταμινών Α και Κ. Τα αντιοξειδωτικά του προφυλάσσουν την καρδιά και τα μάτια, ενώ η βιταμίνη Κ συμβάλλει στην ενδυνάμωση των...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4794
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο