Σουσουρίτες ονομάζονται τα μανιτάρια λακτάριοι. Συνήθως βρίσκονται σε πευκοδάση, γι αυτό το λόγο ονομάζονται και πευκομανίταρα. Οι περισσότεροι μανιταρόφιλοι δεν τα προτιμούν, αλλά η συνταγή...
Μανιτάρια σουσουρίτες
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. στο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πριν τα κατεβάσουμε από την φωτιά τα σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνοντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με ξύδι.
- Τα σερβίρουμε ζεστά, όπως είναι μαζί με το λαδάκι τους.
Χαλκιδική
Μακεδονία
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3921
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο