Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...
Παλαμίδα ψητή
Υλικά συνταγής
- 4 παλαμίδες των 250γρ. - 300γρ.
- ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις παλαμίδες.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
- ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με αλάτι και πιπέρι και λαδώνουμε τα ψάρια.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λαδόκολλα, απευθείας στο ταψί με λαδάκι) τις παλαμίδες και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα.
- Μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου 5-7 λεπτά), τα γυρίζουμε πλευρά. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ψηθούν και από αυτήν την πλευρά και να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
Αυτό το ήξερες
Αν είναι μεγαλα τα ψαρια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε μισή ώρα να τραβήξουν νοστιμιά από το αλάτι.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 22331
Εμφανίσεις σήμερα: 5
Νέο σχόλιο