Σάλτσα Ρεμουλάντ
Υλικά συνταγής
- 350γρ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
- 2 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. ψιλοκομμένα
- 1½ σχοινόπρασοΜοιάζει με το κρεμμύδι αλλά έχει πιο ήπια γεύση. Τα φύλλα του είναι πολύ λεπτά και χρησιμοποιούνται εύκολα και για ντεκόρ. ψιλοκομμένο
- 1½ κ.σ. εστραγκόνΑρωματικό φυτό από την Σιβηρία .Εχει γλυκιά κ καυτερή γεύση .Κυκλοφορεί και αποξηραμένο. Ταιριάζει πολύ με ελαφριά πιάτα και σάλτσες
- 1½ κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
- ½ κ.γ. πάστα αντζούγιας ή γαύρου
- ½ κ.σ. μουστάρδα
- 4-5 σταγόνες Worcestershire sauce
- 4-5 σταγόνες ταμπάσκοΚαυτερή σάλτσα, χρησιμοποιείται κυρίως στην μεξικάνικη κουζίνα. Κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο και πλέον χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά (η ποσότητα αυτή βγάζει περίπου 10 κ.σ. σάλτσα).
- Βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τη χρειαστούμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 8458
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο