Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει 20 τυριά ως ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και αυτά είναι η Φέτα, που στην χώρα μας τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε σχεδόν όλα τα φαγητά. Ο μπάτζος,...
Τοστ με κατίκι και γαλοπούλα βραστή
Υλικά συνταγής
- 3 φέτες ψωμί ολικής άλεσης για τοστ
- 1 κ.σ. κατίκι Δομοκού
- 1 φύλλο μαρουλιού
- 2 φέτες κρεμμύδι
- 1-2 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
- 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 1 φέτα γαλοπούλα βραστή
- 3 ελιές πράσινες κομμένες σε φέτες
- 1 κ.γ. δυόσμος ψιλοκομμένος
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε μια φέτα ψωμιού αλείφουμε το κατίκι και προσθέτουμε το μαρούλι, το κρεμμύδι και τον δυόσμο.
- Προσθέτουμε από πάνω και δεύτερη φέτα ψωμιού και βάζουμε το τυρί με χαμηλά λιπαρά, τις ελιές, τα ντοματίνια και από πάνω τη γαλοπούλα. Κλείνουμε το τόστ με την τρίτη φέτα ψωμιού. Αν θέλουμε το ψήνουμε ή το ζεσταίνουμε λίγο σε τοστιέρα.
- Σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6808
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο