Το βουβαλίσιο κρέας είναι το καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και...
Βουβαλίσια μπριζόλα με φρεσκοτριμμένη ρίγανη
Υλικά συνταγής
- 1 βουβαλίσια μπριζόλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- φρεσκοτριμμένη ρίγανη
- ανθός αλατιού
- πιπέρι
Pygmalion
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 άτομο
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με πιπέρι την μπριζόλα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 °C.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι θωρακίζουμε την μπριζόλα στο ελαιόλαδο, με φρέσκια ρίγανη και σκόρδο. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Αλατίζουμε με ανθό αλατιού και βάζουμε το τηγάνι στον προθερμασμένο φούρνο για 7 λεπτά (για μέτριο ψήσιμο).
- Βγάζουμε την μπριζόλα από τον φούρνο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10699
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο