Γιατί προτιμούμε τον κατεψυγμένο αρακά;
Ο αρακάς χάνει το 20% των θρεπτικών συστατικών του, αν δεν καταναλωθεί μέσα σε 24 ώρες από την συγκομιδή του. Για αυτόν το λόγο προτιμούμε συνήθως τον κατεψυγμένο, ο οποίος ψύχεται 3 με 4 ώρες από την ώρα της συγκομιδής.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Αρακάς λεμονάτος με λαχανικά

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegan, Vegetarian, Για παιδιά, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά
Αρακάς λαδερός (Μπιζέλια)

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά
Αρακάς λαδερός με λεμόνι

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά
Αρακάς λαδερός με ανάμεικτα λαχανικά

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά
Αρακάς λαδερός με δυόσμο

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά
Πέστο αρακά

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Σάλτσες και Ντιπ, Σάλτσες
Αρακάς βραστός

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες
Αρακάς βουτύρου

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες