Το άσπρο κρέας (στήθος) του κοτόπουλου περιέχει τις μεγαλύτερες ποσότητες νιασίνης, η οποία έχει αποδειχθεί από μελέτες επιστημόνων ότι μειώνει την χοληστερόλη και ως αποτέλεσμα, μειώνεται και ο...
Φιλετάκια κοτόπουλου πανέ
Υλικά συνταγής
για τα φιλετάκια
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς.
για το πανάρισμαΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.λ.π. από χτυπημένο αυγό και τριμμένη φρυγανιά.
- 2 αυγά
- 1-2 φλιτζ. αλεύρι
- 1-2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 30 τεμάχια
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε σε περίπου 30 κομμάτια το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά να πάει η μουστάρδα και τα μπαχαρικά παντού.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα πιάτο μεγάλο βάζουμε το αλεύρι και σε ένα δεύτερο πιάτο τη φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού.. Περνάμε τα φιλετάκια από το αλεύρι, τα τινάζουμε ελαφρά, τα βουτάμε στο αυγό και έπειτα στην φρυγανιά. Τα «χτυπάμε» να κάτσει καλά η φρυγανιά πάνω τους.
- Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουνΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό, μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο. χρώμα και από τις δύο πλευρές, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με ντιπ πάπρικας ή ντιπ γιαουρτιού με σκόρδο.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 23390
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο