Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Λουκάνικα βουβαλίσια με σάλτσα μπύρας
Υλικά συνταγής
- 3 λουκάνικα βουβαλίσια
- ½ ποτήρι μπύρα
- ρίγανη
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 6-8 λεπτά.
- ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με μπύρα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Σερβίρουμε με τη σάλτσα τους καρυκεύονταςΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. με ρίγανη.
Αυτό το ήξερες
Το βουβαλίσιο κρέας είναι το καλύτερο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το κρέας από βούβαλο είναι πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, ενώ η περιεκτικότητα του σε λίπη και...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 7062
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο