Κάνε παιχνίδι με σπιτικό γύρο

Έλα τώρα που δε σου αρέσει ο γύρος. Έλα τώρα που δε σου αρέσει η μπάλα. Το ξέρουμε και οι δύο ότι ο συνδυασμός μπορεί να σε δαιμονίσει (αν είσαι γυναίκα σκέψου τον άντρα σου).

Ο cooklos είναι εδώ για να κάνεις ένα δώρο σε σένα και τους φίλους σου. Αν λοιπόν σκοπεύετε να μαζευτείτε να δείτε κάνα παιχνίδι και σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να ετοιμάσεις σου έχουμε τη λύση.

Σου προτείνουμε σπιτικό γύρο (ναι, καλά διάβασες) αλλά και πανσέτες στο γκριλ (ή παντσέτες όπως έλεγα όταν ήμουν πιτσιρίκι. Επιπλέον και συνοδευτικά μπορείς να ταιριάξεις μια πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και μουστάρδα, μια γευστική σαλάτα λάχανο, ραβδάκια με κασέρι, κρεμμύδια τηγανιτά για να ανοίξει η μύτη και το απαραίτητο ντιπ γιαουρτιού με σκόρδο για λαίμαργες βουτιές.

Μην ξεχάσεις να έχεις ψωμί ή ιδανικά αράβικες πιτούλες καθώς και μπύρα ή ιδανικά ΜΠύρα:) Καλή όρεξη.

Σχετικά προτεινόμενα μενού

Μενού με champions league κάθε εβδομάδας

Συνταγές εν τάχει: Πίτσα με φρέσκια μοτσαρέλα και πιπέρι καγιέν, Πράσινη σαλάτα με κόκκινο λάχανο και γλυκιά σως

Χαλαρή μάσα για τα ποδοσφαιρικά βράδια

Συνταγές εν τάχει: Ποικιλία αλλαντικών με προσούτο, Ποικιλία αλλαντικών για μπύρα ή κρασάκι, Ποικιλία τυριών με ελληνικά μινι καπρέζε

Το καλύτερο φτιάξτο μόνος σου μενού για μπάλα

Συνταγές εν τάχει: Φιλετάκια κοτόπουλου πανέ, Σνίτσελ χοιρινό, Ντιπ πάπρικας, Ντιπ μουστάρδας, Κεμπάπ με σπιτική κέτσαπ σε πιτούλες, Πατατοσαλάτα, Ρόκα με κρουτόν παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα

Το μενού του Αμερικάνου

Συνταγές εν τάχει: Μπέργκερ με μαρμελάδα κρεμμύδι, Φτερούγες κοτόπουλο με κάρυ και τσίλι, Πράσινη σαλάτα με σως μελιού