Σταβλίσια μπριζόλα με μανιτάρια

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • 4 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Χτυπάμε με σφυράκι τις μπριζόλες μας και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο να λιώσει.
  3. Μαγειρεύουμε τις μπριζόλες για 8-10 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
  4. Βγάζουμε από τη φωτιά και τυλίγουμε τις μπριζόλες με αλουμινόχαρτο να μην κρυώσουν.
  5. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τα μανιτάρια.
  6. Διαλύουμε στο κρασί τη μουστάρδα και προσθέτουμε στα μανιτάρια.
  7. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.

Αυτό το ήξερες

Το μοσχάρι περιέχει: Βιταμίνη Β3 η οποία βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην καλή λειτουργία των νεύρων. Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στο σχηματισμό αιμοσφαιρίνης. Παντοθενικό οξύ το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6894 Εμφανίσεις σήμερα: 1