Το μοσχάρι περιέχει:
Βιταμίνη Β3 η οποία βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και στην καλή λειτουργία των νεύρων.
Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στο σχηματισμό αιμοσφαιρίνης.
Παντοθενικό οξύ το...
Σταβλίσια μπριζόλα με μανιτάρια
Υλικά συνταγής
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 4 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε με σφυράκι τις μπριζόλες μας και αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο να λιώσει.
- Μαγειρεύουμε τις μπριζόλες για 8-10 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
- Βγάζουμε από τη φωτιά και τυλίγουμε τις μπριζόλες με αλουμινόχαρτο να μην κρυώσουν.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. τα μανιτάρια.
- Διαλύουμε στο κρασί τη μουστάρδα και προσθέτουμε στα μανιτάρια.
- Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6894
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο