Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...
Ντιπ γιαουρτιού
Υλικά συνταγής
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
- 2-3 τεμ. αγγουράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
- Σερβίρουμε σε μπολ.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε απλό γιαούρτι αγελάδος, προσθέτουμε λιγότερη κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ για το αραίωμα.
Το ντιπ γιαουρτιού ταιριάζει σα συνοδευτικό σε ωμά και ψητά λαχανικά, σε κρέατα, σαλάτες αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να αλείψετε μπρουσκέτες ή να βουτήξετε τα κρακεράκια σας.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10627
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο