Τα θαλασσινά ψάρια είναι καλή πηγή ιωδίου, ενώ μπορούν να προσφέρουν και ασβέστιο σε περίπτωση που τα κόκαλά τους είναι τρυφερά και τρώγονται.
Επίσης, θεωρείται ότι η κατανάλωση ψαριών μειώνει τον...
Φιλέτα αρνόγλωσσας τηγανητά
Υλικά συνταγής
- 4 φιλέτα αρνόγλωσσας των 180γρ. - 200γρ.
- 2 αυγά
- 1-2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αγοράζουμε την αρνόγλωσσα σε φιλέτα.
- Χτυπάμε τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα.
- Περνάμε πρώτα από το αυγό και μετά από τη φρυγανιάΞεραμένες φέτες ψωμιού..
- ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε δυνατή φωτιά.
Αυτό το ήξερες
Τα φρέσκα ψάρια το καλύτερο είναι να καταναλωθούν άμεσα απο την στιγμή που θα αγορασθούν. Αν είναι αναγκαστική η αποθήκευση τους τότε μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και για 1...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 2285
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο