Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Φιλέτα κυνηγού στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 φέτες ή φιλέτα κυνηγού των 250γρ.–300γρ.
- ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τα φιλέτα κυνηγού.
- Πλένουμε τα φιλέτα, τα καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά από κάθε πλευρά.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τα φιλέτα.
- Πλένουμε τα φιλέτα κυνηγού, τα καρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
Αυτό το ήξερες
Τα φρέσκα ψάρια το καλύτερο είναι να καταναλωθούν άμεσα απο την στιγμή που θα αγορασθούν. Αν είναι αναγκαστική η αποθήκευση τους τότε μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και για 1...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 25800
Εμφανίσεις σήμερα: 7
Νέο σχόλιο