Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το...
Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου παστού
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- 1 αυγό
- ½ φλιτζ. σουσάμι
- 1 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό για να ξαλμυρίσει.
- Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό.
- Η διαδικασία αυτή πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
- Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού. Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε.
- Περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10542
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο