Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.8 (5 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου παστού
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 αυγό
  • ½ φλιτζ. σουσάμι
  • 1 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό για να ξαλμυρίσει.
  2. Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό.
  3. Η διαδικασία αυτή πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
  4. Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού. Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
  5. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε.
  6. Περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
  7. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Αυτό το ήξερες

Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 10542 Εμφανίσεις σήμερα: 0