Φιλετάκια μοσχαρίσια με άρωμα ανανά

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 800γρ. – 1 κιλό φιλετάκια
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
  • αλεύρι για το πανάρισμα
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1½ φλιτζ. χυμός ανανά
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αφαιρούμε την πέτσα και τα νεύρα από το φιλέτο.
  2. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες, αλατοπιπερώνουμε και πανάρουμεΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά. με λίγο αλεύρι.
  3. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο ή στο βούτυρο γυρνώντας τα τακτικά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  4. ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το χυμό λεμονιού και τον χυμό ανανά.
  5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Στη δίαιτα μην αποφεύγετε εντελώς το μοσχαρίσιο κρέας. Προτιμήστε όμως κομμάτια από φιλέτο, κόντρα φιλέτο, τρανς ή στρογγυλό που έχουν λιγότερα λιπαρά από άλλα μέρη, μικρότερα ή ίσα του 5%.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3717 Εμφανίσεις σήμερα: 0