Στη δίαιτα μην αποφεύγετε εντελώς το μοσχαρίσιο κρέας. Προτιμήστε όμως κομμάτια από φιλέτο, κόντρα φιλέτο, τρανς ή στρογγυλό που έχουν λιγότερα λιπαρά από άλλα μέρη, μικρότερα ή ίσα του 5%.
Φιλετάκια μοσχαρίσια σοτέ
Υλικά συνταγής
- 800γρ. – 1 κιλό φιλετάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο
- αλεύρι για το πανάρισμα
- χυμός από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αφαιρούμε την πέτσα και τα νεύρα από το φιλέτο.
- Το κόβουμε σε λεπτές φέτες, αλατοπιπερώνουμε και πανάρουμεΠερνάμε ένα κομμάτι κρέας, ψάρι κ.τ.λ. από αυγό χτυπημένο και από τριμμένη φρυγανιά. με λίγο αλεύρι.
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο ή στο βούτυρο γυρνώντας τα τακτικά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρουμε περιχύνοντας με το χυμό λεμονιού.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4705
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο