Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Γλώσσα στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ.
- 1 φλιτζ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γλώσσες.
- Αλατίζουμε και λαδώνουμε καλά τα ψάρια μας.
- Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γλώσσες.
- Αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει χρώμα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 15105
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο