Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
  3. ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδ, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
  4. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Εάν χρησιμοποιείτε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, καθώς οι μπριζόλες έχουν το δικό τους λίπος.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 28645 Εμφανίσεις σήμερα: 1