Η γραβιέρα είναι σκληρό ελληνικό κίτρινο τυρί, που παρασκευάζεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και με διαφορετικά είδη γάλακτος. Κατά την παραγωγή, η γραβιέρα μπαίνει σε καλούπια διάφορων μεγεθών που...
Μακαρονοσαλάτα με μαγιονέζα, γραβιέρα και γαλοπούλα
Υλικά συνταγής
- 500γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
- 250γρ. γραβιέρα κομμένη σε μικρά ζάρια
- 8 φέτες βραστή γαλοπούλα κομμένη σε λωρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη ή κόκκινη ψιλοκομμένη
- 4 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- αλάτι
- πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΒράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. τις βίδες σε καλά αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε στον αναγραφόμενο στο πακέτο τους χρόνο.
- Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη γραβιέρα, τη γαλοπούλα και την πιπεριά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά, πασπαλίζουμεΡίχνω ελαφρά, σε γλυκό ή φαγητό, αλεύρι, ζάχαρη, ζάχαρη άχνη, κανέλα κ.ά. με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 117976
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο