Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...
Μελοκουρκούτι
Υλικά συνταγής
- 2 φλιτζ. αλεύρι
- ½ φλιζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. μέλι
- ½ φλιτζ. χλιαρό νερό
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα καβουρδίζουμεΤο χρησιμοποιούμε κυρίως για να αναφερθούμε στο ψήσιμο των ξηρών καρπών, σε φουρνο ή σε τηγάνι. Επίσης σημαίνει σοτάρω σε λάδι μια τροφή μέχρι να πάρει χρώμα. το αλεύρι με το λάδι μέχρι να ροδίσειΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..
- Αραιώνουμε το μέλι με το νερό και το προσθέτουμε στο αλεύρι. Δένουμε έτσι το μείγμα. Το μοιράζουμε σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Αυτό το γλυκό μοιάζει στη γεύση με χαλβά.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3595
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο