Το σκόρδο είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά της μαγειρικής παρά την απωθητική μυρωδιά του. Εκτός όμως από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση που δίνει στα φαγητά έχει και αρκετές ευεργετικές ιδιότητες...
Ντιπ πάπρικας
Υλικά συνταγής
- 3 μεγάλες ντομάτες
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 1 πιπεριά τσούσκα (καυτερή)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος (μία χούφτα περίπου)
- 1 γεμάτη κ.γ. κάπαρη
- 1 κ.γ. πιπέρι κόκκινο γλυκό
- 1 κ.γ. λεμόνι
- 1 κ.γ. ξύδι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τα σπόρια τους.
- Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε σ' ένα μπολ.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Το ντιπ πάπρικας ταιριάζει σαν συνοδευτικό σε κρέατα και σε λαχανικά, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να αλείψετε μπρουσκέτες ή να βουτήξετε τα κρακεράκια σας.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 8186
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο