Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Οξύρρυγχος στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 1 οξύρρυγχος περίπου 2 κιλά
- Ελαιόλαδο για να αλείψουμε το ψάρι
- 1 ποτ. λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Μαρινάρουμε το ψάρι μας στο κρασί μαζί με αλάτι και πιπέρι για 1 ώρα.
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200ο C. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι μας . Καρυκεύουμε και τις λαδώνουμε καλά.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά . Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω το ψάρι μας.
- Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια ή κατά μήκος στο κέντρο της σάρκας.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5625
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο