Οξύρρυγχος στη σχάρα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 οξύρρυγχος περίπου 2 κιλά
  • Ελαιόλαδο για να αλείψουμε το ψάρι
  • 1 ποτ. λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Μαρινάρουμε το ψάρι μας στο κρασί μαζί με αλάτι και πιπέρι για 1 ώρα.

στη σχάρα του φούρνου

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200ο C. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι μας . Καρυκεύουμε και τις λαδώνουμε καλά.

στα κάρβουνα

  1. Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά . Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω το ψάρι μας.
  2. Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια ή κατά μήκος στο κέντρο της σάρκας.

Αυτό το ήξερες

Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5625 Εμφανίσεις σήμερα: 1