Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Ποντικός σχάρας
Υλικά συνταγής
- 4 φιλέτα ποντικού των 200γρ.
- 1 φλιτζ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα φιλέτα
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC.
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα ποντικού τα αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά.
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα ποντικού τα αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
- Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια.
- Ψήνουμε για περίπου 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4486
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο