Σάλτσα Ταρτάρ
Υλικά συνταγής
- 4 κ.σ. μαγιονέζα
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. ψιλοκομμένα
- 2 αυγά σχιχτοβρασμένα (τα διαλύουμε με πιρούνι)
- 2 κ.σ. κάπαρηΑκανθώδες φυτό που συλλέγεται κυρίως τον Μάιο και διατηρείται τουρσί σε ξύδι (δεν καταναλώνεται ποτέ ωμή). Δίνει ιδαίτερη γεύση στις σαλάτες αλλά και σε σάλτσες. Στην Ελλάδα συναντάται κυρίως στις Κυκλάδες.
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: -
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΒράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100οC. τα αυγά, να είναι σφιχτά και τα διαλύουμε με πιρούνι.
- Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με τα υπόλοιπα υλικά και τα αυγά.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 9187
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο