Τα θαλασσινά ψάρια είναι καλή πηγή ιωδίου, ενώ μπορούν να προσφέρουν και ασβέστιο σε περίπτωση που τα κόκαλά τους είναι τρυφερά και τρώγονται.
Επίσης, θεωρείται ότι η κατανάλωση ψαριών μειώνει τον...
Σκιός (ή Παντελής) στο τηγάνι
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό σκιός
- 1 φλυτζ. αλεύρι
- 1 φλυτζ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα ψάρια μας σε απορροφητικό χαρτί.
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Τα φρέσκα ψάρια δε διατηρούνται! Αν πρέπει οπωσδήποτε να φυλάξετε τα ψάρια που αγοράσατε, για την επόμενη μέρα, βάλτε τα στο πιο ψηλό ράφι του ψυγείου, τυλιγμένα καλά με εφημερίδα.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 2986
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο