Πασχαλινό τραπέζι στην εξοχή αλά ελληνικά
Το πασχαλινό τραπέζι στην εξοχή είναι ίσως το καλύτερο τσιμπούσι του χρόνου. Ειδικά αν ευνοήσει και ο καιρός τότε η απόλαυση (και τα τριγλυκερίδια) χτυπάνε κόκκινο!
Ο cooklos δεν γίνεται να λείπει από μια τέτοια φιέστα και μάλιστα σου ετοίμασε και το μενού.
Μέχρι να ετοιμαστούν τα κυρίως πιάτα προτείνουμε να ετοιμάσεις χτυπητή (τυροσαλάτα), οπωσδήποτε ρώσικη σαλάτα, μια σαλάτα κηπουρού και μια πατατοσαλάτα ζεστή. Δεν τελειώνουμε εδώ και συνεχίζεις να ετοιμάζεις κολοκυθοκεφτέδες, τζιγεροσαρμάδες και για βασικές σαλάτες (πέρα από τις αλοιφές) μπορείς να φτιάξεις μια σαλάτα ηλιόλουστη (ειδικά αν το απαιτεί η μέρα), μια πλούσια σαλάτα ρόκας και λάχανο με μάραθο.
Τα κυρίως είναι το αρνάκι στη σούβλα, κοντοσούβλι κοτόπουλο συνοδευόμενο με πατάτες λεμονοριγανάτες και για γλυκό ρεβανί. Από ποτά ζυγίζεις τα γούστα των θαυμαστών σου και πράττεις ανάλογα. Εμείς θέλουμε τσίπουρο, χωρίς, παρακαλώ.