Μπακαλιάρος τηγανητός

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μπακαλιάρος σε φέτες (ξαλμυρισμένεςΑφήνω σε νερό για αρκετές ώρες ενα τρόφιμο για να το κάνω λιγότερο αλμυρό. Το χρησιμοποιούμε κυρίως για το μπακαλιάρο.)
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα.
  2. Σε άφθονο ελαιόλαδο τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. για 4 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το...
1) Τα μάτια πρέπει να'ναι λαμπερά, εξογκωμένα και με μαύρες κόρες. Τα μπαγιάτικα ψάρια έχουν μάτια με γκριζωπές κόρες και είναι κόκκινα γύρω γύρω, θολά και βουλιαγμένα. 2) Τα βράγχια πρέπει να είναι...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3918 Εμφανίσεις σήμερα: 1