Χοιρινή τηγανιά με κρέμα γάλακτος

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.7 (34 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά κομμένη σε μπουκιές
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό
  • ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. το κρέας στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
  2. ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με κρασί. Αφήνουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε 1 ½ φλιτζ. καυτό νερό.
  4. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μείνει στο τηγάνι το κρέας με το λάδι του.
  5. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να αρχίζει να πήζει η σάλτσα.
  6. Σερβίρουμε την τηγανιά με ρύζι ή πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. πατάτας.

Αυτό το ήξερες

Το κρέας μπορεί να διατηρηθεί αεροστεγώς τυλιγμένο στην κατάψυξη εώς και τρεις μήνες.

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Αν το κρέας δεν μαλακώνει, προσθέτουμε ακόμη 1 φλιτζ. ζεστό νερό και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 102497 Εμφανίσεις σήμερα: 3