Καστανό ρύζι με αβοκάντο καρότο και καλαμπόκι

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.5 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Μουλιάζουμε το ρύζι για 1 ώρα. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε στο λάδι το σκόρδο και τα καρότα για μερικά λεπτά.
  2. Στραγγίζουμε το ρύζι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το νερό, αλάτι, πιπέρι. Μόλις πάρει βράση το φαγητό χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μισό και σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με λίγο νεράκι.
  3. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και το καπάκι της κατσαρόλας.
  4. Μόλις ρουφήξει όλα τα υγρά το ρύζι προσθέτουμε το αβοκάντο, το καλαμπόκι το χυμό λεμονιού και τον άνηθο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Ο πολτός του αβοκάντο έχει αντιρυτιδικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το έλαιο αβοκάντο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητολογία και οι ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα...
Οι μονάδες orac είναι οι μονάδες μέτρησης αντιοξειδωτικής ικανότητας των τροφίμων. Τα επίπεδα του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος κάθε ανθρώπινου οργανισμού καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 10339 Εμφανίσεις σήμερα: 0