Τα θαλασσινά ψάρια είναι καλή πηγή ιωδίου, ενώ μπορούν να προσφέρουν και ασβέστιο σε περίπτωση που τα κόκαλά τους είναι τρυφερά και τρώγονται.
Επίσης, θεωρείται ότι η κατανάλωση ψαριών μειώνει τον...
Λεπτές φέτες τόνου στο τηγάνι
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό τόνος σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε.
- ΤηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αυτό το ήξερες
Τα ψάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και D.
Οι βιταμίνες Α και D ανήκουν στις λεγόμενες «λιποδιαλυτές βιταμίνες» και βρίσκονται στο συκώτι ορισμένων ψαριών.
Η έλλειψη της βιταμίνης Α προκαλεί...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 10585
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο