Μαρίδες σε σάλτσα πάπρικας

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μαρίδες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 3 κ.σ. ξύδι
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 - 4 άτομα
Μακεδονία (Χαλκιδική)

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα αλατίζουμε.
  2. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 4 λεπτά και προσθέτουμε τα ψάρια και την πάπρικα.
  3. Συμπληρώνουμε με 1 φλιτζάνι νερό και βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. για περίπου 10 λεπτά.
  4. Διαλύουμε το αλεύρι στο ξύδι και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσειΚάνω ένα ζωμό, σάλτσα, σούπα πιο πηχτό είτε προσθέτοντας αλεύρι ή κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό είτε προσθέτοντας αυγά, κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. η σάλτσα μας.
  5. Σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σαλτσούλα.
Χαλκιδική
Μακεδονία

Αυτό το ήξερες

Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3612 Εμφανίσεις σήμερα: 1