Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Παναρισμένες χοιρινές μπριζόλες
Υλικά συνταγής
- 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
- 4 κ.σ. αλεύρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
- 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
- Πανάρουμε τις μπριζόλες με το αλεύρι.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
- Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
- Σερβίρουμε.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5278
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο